Kurt Schmidt
Kurt SchmidtKeyboard - sang
***
Jesper Hegner
Jesper HegnerGuitar - mundharpe - sang
***
Søren Kaspersen
Søren KaspersenKlaver - keyboard - sang
***

No. 1 Danceband startede op for godt 15 år siden som en meget efterspurgt duo, der fast bestod af Ole Ellingsgaard og Kurt Schmidt. De senere år er truppen blevet udvidet til at basere sig mere på trio og kvartet. No 1 Danceband kan altså bestilles i flere forskellige konstellationer afhængig af arrangementet, så ring og hør hvad der passer til netop din fest.

No. 1 Danceband leverer afvekslende middagsmusik, hvor et af varemærkerne er et behageligt lydniveau og et repertoire der både bygger på danske sange, fejende swing og stille ballader.

No.1 Danceband akkompagnerer naturligvis også til festsange.

Når No.1 Danceband spiller op til dans, er repertoiret baseret på god dansemusik og fællessang, hvor genrerne spænder vidt. Grundet de 2-3 forsangere er der altid tale om god afveksling i både repertoire og lydbillede. Der er kort og godt lagt op til gang i gaden og sved på panden (som minimum J), når No. 1 Danceband fyrer deres danseafsnit af til arrangementer af enhver art.

Hvem er vi?...............

Kurt Schmidt er bandets krumtap. Kurt har siden de helt unge år (ikke så længe siden, iflg. ham selv), spillet til diverse arrangementer med sine keyboards og sin sang. Uanset hvilken konstellation No. 1 optræder med, er Kurt altid at finde bag tangenterne og mikrofonen. Kurt er også manden der tager sig af forespørgsler og booking af No. 1 Danceband.

Jesper Hegner (Vokal, rytmeguitar og mundharpe), er bandets Benjamin. Jesper har tidligere gennem mange år spillet keyboards i bandet Spar 2, men skiftet keyboardet ud med guitaren og mundharperne.

Søren Kaspersen (Piano & keyboards) er bandet suverænt højeste medlem. Søren er en garvet musiker der har trådt sine sko i bl.a. bands som Rexen og Co., Hit med 80erne og Take the cake. Udover at spille med No. 1 Danceband, er Søren også at finde i andre bands. Søren spiller også solo, hvor han med sit blændende klaverspil spiller dinnermusik.

Musik: Festmusik, Dansemusik, Musik til sølvbryllup, Musik til 60 års fødselsdag, Musik til 50 års Fødselsdag, Musik til 40 års fødselsdag, Musik til 80'er fest, Musik til bryllup, 80'er musik, julefrokost, Musik for de unge på 40, Sølvbryllup, Kobberbryllup, Familiefest, Dinnermusik, Musik til dansen, Partyband, Musik til Firmafest